Clarín Ràdio radiobanda.com

Idioma

Participa

  • Àlbum
  • Àlbum
  • Vídeos
  • descarregues

Flash Mp3 Player

BP  Notícies
Actes S. Cecília 2012La setmana del 17 al 25 de novembre, en honor a Santa Cecília, s'ha programat una sèrie d'actes i concerts als quals esperem la vostra assistència.

PROGRAMA

*DISSABTE DIA 17 DE NOVEMBRE al Teatre Sala Concerts Banda Primitiva.

19:30 HORES - En commemoració a “Santa Cecília”, la Banda Primitiva de Llíria oferirà un concert en reconeixement al mestre Julian Palanca. Director titular: En Miguel Moreno Guna.

Al mateix concert es farà l’acte d’ingrés dels nous membres que passaran a formar part de la Banda Primitiva.

*DEL DILLUNS 19 AL DIJOUS 22 DE NOVEMBRE a la Sala Malato.

SETMANA CULTURAL “STA. CECÍLIA” DE L’ESCOLA DE MÚSICA

DILLUNS 19 a DIMECRES 21– Es realitzaran diverses activitats per als alumnes de l’Escola de Música de la Banda Primitiva com: projeccions, concerts,...etc. (La informació detallada es facilitarà als alumnes).

DIJOUS 22  – 17:30h: Lliurament de diplomes als alumnes de l’Escola de Música que van obtindre les més altes qualificacions durant el passat curs 2011/2012. en Ensenyances Elementals. Lloc: Sala Malato. L’acte es retransmetrà per circuit intern de televisió i podrà seguir-se al Local Social.

- 18:00 h: – Berenar oferit per la Comissió Femenina, per a tots els alumnes de l’Escola de Música a la part nova del Local Social. Caldrà presentar el carnet d’alumne.

*DISSABTE DIA 24 DE NOVEMBRE al Teatre Sala Concerts Banda Primitiva.

19:30h: - Primera Part: Concessió dels Premis – Beca que atorga la nostra Societat i Patrocinadors a aquells alumnes mereixedors pels seus expedients acadèmics.

20:00h: - Segona Part: Presentació i incorporació de nous músics a la Banda Juvenil Primitiva. Seguidament concert de la Banda Juvenil “V Joves Talents de la Primitiva”, en commemoració de la Festivitat de Santa Cecília. Director titular: En Miguel Ángel Navarro Gimeno.

*DIUMENGE DIA 25 DE NOVEMBRE

12:45h: – Trasllat de la imatge de Santa Cecília des del Local Social a la Parròquia de Sant Francesc d’Asis acompanyada per la Banda Juvenil Primitiva.

13:00h: – Missa Solemne en Honor a Santa Cecília amb la participació de la Coral Polifònica de la Banda Primitiva, dirigida per Na Elia Casanova.

14:00h: – Cercavila a càrrec de la Banda Juvenil de la Primitiva, amb la Clarinera Major i la seua Cort d’Honor.

AVANÇ ACTES de NADAL 2012

DISSABTE 22, a les 20:00H: Concert de Nadal de la Banda Primitiva.

DIVENDRES 28, a les 20:00H: Concert de Nadal de la Banda Juvenil. Director: En Miguel Angel Navarro Gimeno.