Clarín Ràdio radiobanda.com

Idioma

Participa

  • Àlbum
  • Àlbum
  • Vídeos
  • descarregues

Flash Mp3 Player

BP  Notícies
Article Index
LVII aniversari de la inauguració del Teatre
Mantenidor
Programa
Notes al programa
All Pages
Lo sentimos,este contenido no está traducido.
Sorry, there are no traslations available for this content.


Salutació del President

Salvador Navarro, presidentEstimats socis i amics:
Han passat uns quants anys des d’aquell llunyà mes de setembre de l’any 1951 en que la Banda Primitiva va inaugurar amb un gran concert el seu Teatre-Sala de  concerts; tants com 57. No obstant, pareix que per a aquest bell i majestuós monument el temps no ha passat. Manté intacta cadascuna de les qualitats  acústiques i arquitectòniques que ho fan insubstituïble, y permeten que forme part d’aqueixos únics, escassos i meravellosos monuments que mai, per molts anys que passen, deurien desaparèixer.
Com clariners i valencians hem de sentir-nos orgullosos que aquesta magnífica obra forme part del patrimoni arquitectònic de la nostra societat i de la  Comunitat Valenciana. Des de el fons del meu cor, agraïsc i done les gràcies en nom de la Banda Primitiva a tots els clariners i clarineres que col·laboren activa i desinteressadament, fent possible la seua construcció, ja que sense ells, haguera sigut mpossible.
El 13 de setembre, amb aquest magne i tradicional acte, ens disposem a celebrar el LVII ANIVERSARI DE LA INAUGURACIÓ DEL TEATRE-SALA DE CONCERTS. Serà en aquest esplendorós marc, i en extraordinària gala literario-musical, on confluiran els elements que doten aquesta gran Societat del reconeixement i prestigi que merescudament posseïx.

La Primitiva representa sobretot música, cultura i educació, però cada any al mes de setembre, la nostra benvolguda Banda Primitiva es vist de bellesa, joventut, elegància i glamour, per mig de la Clarinera Major i Regina de les Muses de la Música, i de la seua Cort d’Honor, que oferixen tot el seu encant, per a que harmònicament, i conjugades amb la música, aconseguixen en aquesta bella nit, la brillantor i l’esplandor, que elles i nostre CLARÍN es mereixen.
Hui, aquest gran honor recau sobre ROSA MARIA OLIVER TORRIJO, CLARINERA MAJOR I TOTA LA SEUA CORT D’HONOR, LES SENYORETES, Amparo, Ana, Isabel, Leticia, Mª Elena, Maria, Ana, Carla, Laura, Lorena, MªJosé i Miriam, i Dametes d’Honor: Belen, Paula, Carmen i María, a les que sincerament els agraïsc la seua col·laboració, entrega i participació en l’acte que hui celebrem i .....molts més. Moltes gràcies!
Clariners i amics: gaudiu d’aquesta bella i màgica nit, visquen la música, aprofiteu el moment, ja que és irrepetible. La celebració és de part de tots els clariners per a tot el món, els que hui ens acompanyen i els que d’una o d’un altra manera senten o viuen la Primitiva, encara que ja no es troben entre nosaltres.LVII Aniversari del Teatre
Felicite, sincerament, en el meu nom i de la Junta Directiva a tots els protagonistes de la nit, començant per la Clarinera Major, Cort d’Honor, Dametes,  Banda Primitiva, Mantenidor, i agraïsc als nostres socis, amics i simpatitzants la seua presencia en aquesta Gala Literario Musical, que amb afecte i moltíssima il·lusió els hem preparat.
Un fort abraç
SALVADOR NAVARRO
President.