SALVA MARÍ

Se llicència com a professor superior en l’especialitat de Clarinet en el Conservatori Superior de Música “Joaquín Rodrigo” de València i realitza estudis del doctorat en música de la Universitat Politècnica de València.

Com a clarinetista ha estudiar amb els principals professors i intèrprets internacionals.

Perfecciona els seus estudis sota la tutela de Jean-Louis Sajoy, clarinet solista de l’Orquestra Nacional de França.

Molt implicat en la vida activa del clarinet, forma part de la Junta Directiva d’Adec, Associació Nacional del Clarinet, fins l’any 2016 organitzant congressos i presidint concursos tant nacionals com europeus de gran prestigi. En l’any 2015, forma part de l’organització i actua en el congrés mundial del Clarinet Clarinetfest2015, que se realitza en Madrid.

Realitza estudis de direcció en l’especialitat de banda en l’"Associated Board of the Royal Schools of Music of London”, en l’acadèmia Allegro amb el mestre Ferrer Ferran i, posteriorment, amb el director d’orquestra Gaspar Sanchis Castillo. Ha realitzat cursos de perfeccionament de direcció en el Berklee College of Music de València.

Entre els anys 2013 i 2015 ha sigut el principal director convidat de la Jove Banda Nacional de Mèxic, realitzant diversos concerts en Morelia, México DF i Chicago i col·laborant en la gravació d’un disc. Alterna la seua activitat docent i artística, com a solista i director, amb la impartició de classes magistrals i cursos.

És membre fundador de l’orquestra Ensemble Musica “Ciutat de Llíria” de la que, a més, és clarinet solista i fundador i director de l’Ensemble de clarinets del Conservatori Professional de Música de Llíria.

Des de l’any 1995 és professor de clarinet del Conservatori Professional de Música de Llíria i, des del 2010, és el director titular de la banda Associació Cultural “Amics de la música” de Sant Joan de Moró. 

 

 

 

 

   

 

Exposició: Una il·lusió col·lectiva. El treatre de J. Rieta.

Pròxims esdeveniments

Setembre 2021
L M X J V S D
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3

Pasdoble "Clarín, bicentenari"

Taller de lutheria Sergio Martí

Go to top

NOTE! This site uses cookies and similar technologies.

If you not change browser settings, you agree to it. Learn more

I understand