La Banda Primitiva de Llíria participa en les celebracions de l’Any Vicentí, que commemora el 600 aniversari de la mort de Sant Vicent Ferrer. L’emblemàtica societat se suma als actes de tancament de l’Any Jubilar Vicentí amb la participació de la Banda Primitiva i de la Banda Juvenil, posant la banda sonora a dos dels actes més importants de esta efemèride. 

La participació de la Banda Primitiva s’ha tancat en un encontre que ha mantingut el president de la societat, José Luis Pérez Veses, i el vicepresident Migue Cerezo; amb el president de la Confraria de Sant Vicent Ferrer de Llíria, Antonio Castellano i una representació de la comissió diocesana de l’organització dels actes vicentins, formada pel dominic del “pouet de Sant Vicent”, José Manuel Alcacer i el president de Lo Rat Penat, Enric Esteve.

La Banda Juvenil participarà este diumenge, 7 d’abril, en la processó vicentina que recorrerà el centre de València amb la participació totes les entitats vicentines de la Junta Central Vicentina i, també, les confraries de Gruas (Huesca) i Paterna. La Banda Juvenil serà l’encarregada de tancar la processó, fent sonar les marxes de processó, que acompanyaran a la Mare de Déu dels Desemparats. 

Per altra banda, la Banda Primitiva oferirà un concert extraordinari, el pròxim 27 d’abril per la vesprada, a la plaça de la Mare de Déu dels Desemparats. L’agrupació, dirigida per Javier Enguídanos Morató, oferirà un programa íntegrament valencià, amb composicions dedicades al sant vicentí. 

“Per a nosaltres és un honor participar en els actes de tancament de l’Any Jubilar Vicentí” explica el president de la societat, José Luis Pérez Veses. “La devoció a Sant Vicent és part de les arrels de Llíria, com també ho és la música que nosaltres, com a la banda civil més antiga d’Espanya, representem”. 

 

 

Exposició: Una il·lusió col·lectiva. El treatre de J. Rieta.

Pròximament

Maig 2024
L M X J V S D
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Pròximament

Pasdoble "Clarín, bicentenari"

Taller de lutheria Sergio Martí

Go to top

NOTE! This site uses cookies and similar technologies.

If you not change browser settings, you agree to it. Learn more

I understand